BB. INVISIBLE OIL


Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Het cosmeticamerk Bumble and Bumble uit New York is pas net op de wereldmarkt te vinden. Tot nu toe is het merk succesvol geweest en op de dag van vandaag is het een van de meest gekozen producten voor professionele haarzorg, zowel voor knippen als voor trimmen en stylen. Het is dan ook niet zonder reden dat de Invisible Oil ‘Hairdresser’s’ werd genoemd.

Neem zelf een kijkje wat de olie met jouw haar kan doen.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Geeft het haar gladheid en glans.
  • Voorkomt kroezend en statisch haar.
  • Vergemakkelijkt ontklitten, föhnen en stijlen van het haar.
  • Beschermt het haar tegen schade.
  • Verhelpt het probleem van onhandelbare plukken.

BUMBLE AND BUMBLE HAIR OIL – SAMENSTELLING

Invisible Oil van Bumble and Bumble heeft een erg nette samenstelling. Het bevat een mengsel van natuurlijke oliën, waardonder: druivenpitolie, macadamiaolie, kokosolie, zoete amandelolie, Arganolie enSaffloer olie. Deze ingrediënten worden aangevuld door druivenextract enTahitiaans Gardenia extract (ook bekend als Monoi Oil). Daarnaast bevat Bumble and Bumble haarolie vitamine E enpure squalaan, waar menselijk talg uit bestaat. Ook bevat het product siliconen , die gelukkig weinig schade aanbrengen en slechts in kleine hoeveelheden aanwezig zijn. Zeker een redelijke samenstelling.

HOE BRENG JE INVISIBLE HAIR OIL AAN?

Bumble and Bumble Invisible Oil kan op twee manieren worden aangebracht. De olie is geschikt voor elk haartype waardoor het kan worden beschouwd al seen universeel haarstylingproduct. De producent adviseert de gebruiker om de olie in kleine hoeveelheden aan te brengen, vlak voor het föhnen of vlak na het stylen om de coupe vast te zetten. Aan de andere kant is het product niet geschikt voor haaroliebehandeling en moet het niet direct op de hoofdhuid worden aangebracht door de aanwezige siliconen. Kortom, Bumble and Bumble Invisible Oil is ontworpen om voor, tijdens of na het haarstylen aan te brengen.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, GEUR

Bumble and Bumble is een superlichte olie . De constistentie was ontworopen op zo’n manier dat de cosmetic het haar binnen kan dringen, zelfs als we iets te veel aanbrengen. Ook overbelast Invisible Oil het haar niet, noch maakt het haar vettig. In plaats daarvan geeft het een langdurig effect van gladheid, tot aan de volgende wasbeurt. De haarolie heeft een erg prettige geur, maar het had iets efficiënter gekund.

Hairdresser’s Invisible Oil is gemakkelijk te herkennen dankzij de karakteristieke verpakking van pastelkleuren. Een flesje met oranje en roze tinten kan niet echt als elegant worden beschouwd, maar het kan mensen charmeren met de eenvoud. Een handige applicator , in de vorm van een pomp, zorgt voor goede dosering van het product, waardoor het aanbrengen niet voor problemen zal zorgen.

VOORDELEN:

goede eigenschappen voor styling, pure squalaan, combinatie van natuurlijke oliën en extracten, superlichte formule, snelle absorptie, prettige geur, handige applicator.

DUIDELIJKE NADELEN:

overtollige siliconen in de samenstelling, gemiddelde efficiëntie, hoge prijs, redelijk gewone verpakking, niet geschikt voor haaroliebehandeling en de hoofdhuid