NANOIL HAIR OIL

Haarolie voor verschillende haarporositeiten

Effectieve haarzorg gecombineerd met de kracht van natuurlijke stoffen staat nu voor jouw deur, met dank aan Nanoil haarolie. Het product is beschikbaar in drie versies, elk van hen passend bij een ander haartype (meer informatie hieronder). Het is een luxueuze haarolie, waarvan de innovatieve en natuurlijke formule is te danken aan diverse studies naar menselijke haarstructuren en diens benodigdheden, later gecombineerd met het onderzoek naar de eigenschappen van natuurlijke oliën in de haarzorg. Wat is verantwoordelijk voor zo’n hoge efficiëntie bij Nanoil?

Zijn de opmerkelijke eigenschappen het resultaat van de beste mix van oliën? Kom erachter!

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Verkort de tijd die nodig is om het haar te drogen en vergemakkelijkt het stylen.
  • Versterkt de innerlijke keratinestructuur van het haar.
  • Sluit de cuticula in het haar dankzij de vetzuren.
  • Reguleert het werk van de talgklieren en gaat een vettige hoofdhuid tegen.
  • Verzorgt de hoofdhuid en versterkt de haarzakjes.
  • Vertraagt overmatig haaruitval en stopt roos.
  • Bevochtigt en voedt het haar, versnelt haargroei.
  • Behoudt de natuurlijke water-vetbalans.
  • Levert glans, verzacht, verbetert flexibiliteit en brengt de natuurlijke krul van het haar naar buiten.

NANOIL HAIR OIL – SAMENSTELLING

Wat is de samenstelling van Nanoil? Het is zeker dat dit de best samengestelde haarolie is die beschikbaar is op de markt. De originaliteit zit hem in het detail. Nanoil haarolie is natuurlijk en bevat een set oliën met interessante eigenschappen. Dit is echter niet hetgeen dat de effectiviteit van het product garandeert. Nanoil is de enige olie die zich aanpast op verschillende haarstructuren (de porositeit en de benodigdheden). Elk van de drie versies van Nanoil bevat de passende hoeveelheid van onverzadigde vetzuren en moleculen met de juiste grootte die ervoor zorgen dat de olie diep in de haarstructuur kan penetreren, zonder obstakels. Hierdoor werkt Nanoil haarolie vanaf de binnenkant, zowel in het haar als in de hoofdhuid . De rijke Nanoil formule bestaat voornamelijk uit plantaardige oliën, zoals:

 • Zoete amandelolie, Arganolie, teunisbloemolie, passievruchtolie, katoenzaadolie en avocado-olie (in Nanoil voor haar met hoge porositeit)
 • Pijnboomolie, Arganolie, wonderolie, gardenia olie, Shea boter, kokosolie, Cupuacu boter, Babassu olie en Maracuja olie (in Nanoil voor haar met lage porositeit),
 • Macadamiaolie, Arganolie, kokosolie, Jojoba olie, Marula olie en passievruchtolie (in Nanoil voor haar met gemiddelde porositeit)

Elk van de oliën die Nanoil bevat, heeft een andere werking. Meer informatie over de eigenschappen van elke olie, kan worden gevonden op de officiële website van het product. Het moet ook worden genoemd dat de diversiteit van de samenstelling is verrijkt met de toegevoegde stoffen die de werking van Nanoil versterken. Deze stoffen zijn onder andere vitamines, zijde, keratine, Uv-filter, scheutenextracten, lanoline en panthenol. Ook belangrijk is het feit dat Nanoil geen parabenen of siliconen bevat , dus de werking is niet schadelijk. therefore, it’s action isn’t comedogenic. Het gevolg is dat Nanoil niet overbelastend is en goed bij het haar past.

HOE BRENG JE NANOIL HAAROLIE AAN?

Het is goed mogelijk dat Nanoil haarolie het enige haarproduct is dat kan worden aangebracht op zowel de gehele lengte van het haar als op de hoofdhuid. Verder wordt de olie snel geabsorbeerd, omdat het natuurlijk is, en biedt het verschillende manieren waarop de cosmetica kan worden aangebracht. Afhankelijk van het verwachte resultaat, kan Nanoil een net iets andere werking geven. Zo kan het bijvoorbeeld:

 • intensieve invloed hebben op nat haar gebonden in een handdoek,
 • het haar dieper binnendringen, vooral wanneer het wordt aangebracht vóór de wasbeurt,
 • interessante eigenschappen krijgen wanneer het wordt gecombineerd met een ander haarzorgproduct,
 • gladheid en glans leveren als het wordt aangebracht op droog haar,
 • haarzakjes versterken wanneer het wordt gebruikt voor haaroliebehandeling,
 • bescherming leveren wanneer het in de haarpunten wordt gemasseerd,
 • het stylen gemakkelijker maken en het föhn-drogen versnellen wanneer het vlak na de wasbeurt wordt aangebracht,
 • zowel de gehele haarlengtes als de hoofdhuid conditioneren.

Het meest belangrijk is toch dat Nanoil regelmatig moet worden aangebracht, in ieder geval na iedere wasbeurt. Blijkbaar kan de haarolie nog vaker worden aangebracht, bijvoorbeeld gedurende de dag, als we direct zachtheid en glans aan ons haar willen geven. In andere woorden, je kunt Nanoil altijd gebruiken, zolang je maar systematisch te werk gaat. Een ander cruciaal punt om te noemen, is dat het wordt aangeraden om Nanoil in minimale hoeveelheden aan te brengen, zodat de gehele haarlengte bedekt kan worden. Het interessante is dat Nanoil ook gebruikt kan worden door mannen om het probleem van kaalheid te verhelpen of om de baard te verzorgen.

VERPAKKING, CONSISTENTIE EN AROMA

Op het eerste gezicht springt Nanoil eruit door het elegante flesje dat ontworpen is met smaak. Zwart is gecombineerd met een gouden kleur, dat de fles een luxe uitstraling geeft. De houten dop geeft de fles een natuurlijk element. Een interessante eigenschap is het meetlint-achtige ontwerp aan de achterkant van de fles. Hierdoor kunnen we gemakkelijk zien hoeveel olie er is gebruikt. Als deze omtrek er niet had gezeten, was het moeilijk geweest om de hoeveelheid olie te zien, omdat de fles is bedekt met de zwarte kleur die de olie beschermt tegen de schadelijke werking van de zon.

Binnenin de fles zit een zeer lichte en heerlijk ruikende olie verstopt, die de huid en het haar snel kan penetreren. Hierdoor verzwaart het product het haar niet, en wordt het ook niet vettig. Hoewel het voornamelijk plantaardige oliën bevat, is het niet olieachtig of erg dik. Portioneren wordt gemakkelijk gemaakt dankzij de brede pomp. Zelfs als het zou gebeuren dat de de pomp een paar keer indrukken en meer product krijgen dan we eigenlijk nodig hebben, kunnen we gewoon doorgaan en alles in het haar masseren. Het is het echter waard om het product gematigd te gebruiken, omdat we maandenlang plezier kunnen hebben van Nanoil dankzij de efficiënte formule.

DUIDELIJKE VOORDELEN:

de perfecte samenstelling ontworpen voor dire haartypes, enkel natuurlijke stoffen, natuurlijke oliën met waardevolle eigenschappen, uitgebreide werking aan de oppervlakte en de binnenkant van het haar, kan worden gebruikt voor haaroliebehandeling, de multidimensionale werking, een alternatief voor reguliere stylingproducten, de siliconen- en parabenenvrije formule, een effectieve verpakking, een handige pomp die de efficiëntie van het product verhoogt

NADELEN:

voordat we het product kopen, moeten we de porositeit van ons haar bepalen