CASTOR OIL

Hollywood Beauty Castor Oil Hair Treatment

Hollywood Beauty Castor Oil is een topcosmetica waar vrouwen van over de hele wereld van houden, hoewel het niet echt indruk maakt met het ontwerp. Onopvallend aan de buitenkant, maar aan de binnenkant verstopt zich de kracht van de beste actieve natuurlijke stoffen. Vele bloggers kwijlen over de eigenschappen van het product. De cosmetic zou de haargroei versnellen met maar liefst 5cm per maand, terwijl de strengen geweldig sterk worden.

Het is tijd om te analyseren waar deze hoge effectiviteit vandaan komt.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Versnelt haargroei tot het uiterste.
  • Stopt haaruitval door de haarzakjes te versterken.
  • Geneest en levert vocht.
  • Stimuleert microcirculatie in de hoofdhuid.
  • Versterkt de natuurlijke beschermlaag.
  • Vergladt, verzacht en levert glans.

CASTOR OIL – SAMENSTELLING

Castor Oil Hair Treatment is een echte vitaminebom voor het haar. Verantwoordelijk voor de meest belangrijke taak, namelijk het versterken en het stimuleren van de haargroei, zijn Castorolie en Minkolie. Naast deze oliën bevat het product Jojoba olie met een intensieve, hydraterende werking, Saffloerolie , die waterverlies tegengaat, en cacaoboter , die het schadelijke effect van de vrije radicalen neutraliseert. Castorolie bevat ook extra stoffen die de conditie van het haar positief beïnvloeden, zoals vitamine E, aloëbladextract en lanoline.

Het grootste nadeel van Hollywood Beauty Castor Oil is het dierlijke ingrediënt dat in de samenstelling zit. Om deze reden zal het product niet graag gebruikt worden door veganisten. Verder vinden we geen alcohol noch siliconen in het product, maar Hollywood Beauty Castor Oil bevat wel paraffine , een andere naam voor mineraalolie. Deze stof kan de gevoelige huid van de schedel irriteren en blokkeren.

HOE BRENG JE CASTOROLIE AAN?

Voordat we doorgaan met het aanbrengen van het product, moeten we eerst de goede manier om dit te doen leren. Het is namelijk gemakkelijk om het product verkeerd te gebruiken. Als het in grote hoeveelheden wordt aangebracht, kan Castorolie de hoofdhuid vettig maken, waardoor het moeilijk is om de cosmetica te verwijderen na de behandeling. De meest belangrijke regel is om Hollywood Beauty Castor Oil niet op het haar aan te brengen. In plaats daarvan moet het product alleen op de hoofdhuid worden aangebracht. Een klein beetje van het product moet opgewarmd worden op de vingertoppen, en in de hoofdhuid worden gemasseerd. De intensieve massage zorgt ervoor dat de voedingsstoffen worden opgenomen. Hollywood Beauty Castor Oil kan een of twee uur voor de wasbeurt worden aangebracht, of ‘s nachts in het haar gelaten worden.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, GEUR

Hollywood Beauty Castor Oil is een zeer dichte, witte haarboter die snel smelt als het in contact komt met de huid. Een kleine hoeveelheid van het product is al genoeg om aan te brengen op de hoofdhuid, waardoor het product maximaal efficiënt is. Hollywood Beauty Castor Oil heeft een erg prettige, frisse geur.

Het ontwerp van de cosmetica is zeker afkomstig van andere luxueuze oliën. Castorolie is een product in een plastic verpakking, niet elegant maar wel duurzaam, met witte en groene tinten. Ondanks de kleine nadelen, is het product het waard om geld aan uit te geven, omdat de prijs laag is en het product zelf effectief en zeer efficiënt.

VOORDELEN:

zeer lage prijs, zeer hoge efficiëntie, maximale haargroei, complex van natuurlijke oliën en extracten, wordt goed opgenomen door de hoofdhuid

DUIDELIJKE NADELEN:

dierlijke en mineraaloliën in de samenstelling, geen aanlokkende verpakking, enkel voor de hoofdhuid ontworpen, lichtelijk problematische gebruiksmethode