KERASTASE ELIXIR ULTIME

Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Intra-Cylane

Samen met de Kerastase productlijn, kan je de uitzonderlijke cosmetica ontdekken waarbij de hoge concentratie van waardevolle, verfraaiende oliën voorop staat. Als we het hebben over Kerastase, moeten we noemen dat dit merk de voorganger was van de rage rondom Haaroliebehandeling. De gefaseerde haarolie Kerastase Elixir Ultime heeft zijn werking te danken aan de twee cosmetische technologieën Oleo-Complexe en Intra-Cylane.

Kom erachter of dit genoeg is om deze inleidende cosmetica de beste van alle andere haaroliën te maken.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Geeft dun haar volume.
  • Levert zachtheid, gladheid en glans.
  • Voedt en reguleert het vochtniveau.
  • Beschermt het haar tegen schadelijke factoren.
  • Beschermt tegen hoge temperaturen van bijvoorbeeld een föhn.

KERASTASE HAIR OIL – SAMENSTELLING

Kerastase Elixir Ultime voor dun haar is een formula die de werking baseert op twee technologiën. Intra-Cylane versterkt het intracellulaire network, wat onmiddelijke gevolgen heeft voor de toename in volume. Oleo-Complexe is een unieke combinatie van vier oliën die de effecten van dagelijkse haarzorg naar voren brengen. De samenstelling bevat maisolie (voedend), Arganolie (hittebescherming), Camellia olie (levert glans) en zonnebloemolie (hydraterend). Naast de oliën zijn er ook twee plantaardige extracten uit Indische kruisbessen (Amla) en van dan de netelige Neesboom.

Als het gaat om andere noemenswaardige stoffen, bevat, Kerastase Elixir Ultime ook vitamine E met verjongende werking. Helaas houdt de lijst met voordelige ingrediënten hier op. Kerastase Elixir Ultime bevat zeer schadelijke alcoholsiliconen en vele conserveermiddelen . Hier door is de samenstelling van het product zeer zwak. Ook moet worden genoemd dat er informatie over de samenstelling van Kerastase Elixir Ultime vermeld staat op de officiële website. Er wordt namelijk gezegd dat de olie verrijkt is met Pracaxi olie, die in de werkelijkheid niet in de formule zit.

HOE BRENG JE ELIXIR ULTIME AAN?

Omdat Kerastase Elixir Ultime twee fasen heeft, moet het worden geschud voor elk gebruik om de beide lagen te combineren. Daarnaast verzekert de producten dat de cosmetica op verschillende manieren kan worden gebruikt , bijvoorbeeld op nat of droog haar, voor het stylen of erna, om het haar glanzend te maken. Daarnaast wordt het geadviseerd om contact met de ogen en geïrriteerde huid te voorkomen. Helaast kan Kerastase Elixir Ultimefor example, to wet or dry hair before styling or after the procedure, to leave hair shiny. Moreover, it’s advisable to avoid contact with eyes and skin with inflammation. Unfortunately, Kerastase Elixir Ultime niet worden aangebracht op de hoofdhuid dankzij de samenstelling.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, GEUR

Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Intra-Cylane haarolie is erg vloeibaar. De cosmetica heeft twee fasen; de gouden op de bodem van de fles en dichter dan de bovenste laag, die meer op een kleurloze vloeistof lijkt. Hoewel de olie snel geabsorbeerd wordt, is degeur erg irriterend Kerastase Elixir Ultime stinkt simpelweg naar alcohol.

Elixir Ultime trekt zeker je aandacht. De stevige glazen fles met de gouden dop ziet er erg elegant uit. Maar hoe mooi de verpakking ook is, het is nog steeds verre van praktisch. Als het uit je handen valt, breekt het snel. Een groot pluspunt van het product is echter de zeer handige doseerdop . De verstuiver zorgt ervoor dat de olie over het hele haar gesprayd kan worden.

VOORDELEN:

gemakkelijke verstuiver, lichte formule, hoge absorptiesnelheid, kan op nat en droog haar worden aangebracht, combinatie van een paar oliën en extracten, gevorderde technologieën gebruikt

DUIDELIJKE NADELEN:

sterk irriterend alcohol in de samenstelling, siliconen, kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid, een zware en onhandige fles, te intensieve en onprettige geur, zeer hoge prijs