KHADI VITALISING HAIR OIL

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

De inspiratie voor het creëren van de uitzonderlijke cosmetica van Khadi, komt van Ayurveda. Dit Hindoeïstische alternatieve medicijn is voornamelijk gebaseerd op natuurlijke kruiden en oliën met een sterkere werking dan enkel genezing. De zorg in harmonie met de natuur is een karakteristieke eigenschap van Khadi Pure Ayurvedic Hair Oil. Kom erachter of deze olie iets heeft wat andere oliën niet hebben.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Voorkomt overmatig haaruitval.
  • Versnelt haargroei.
  • Voedt en hydrateert.
  • Voegt glans en zachtheid toe aan haar.
  • Beschermt tegen hoofdhuidirritatie.
  • Bestrijdt hardnekkige roos.
  • Herstelt schade en versterkt het haar.

KHADI HAIR OIL – SAMENSTELLING

Khadi Vitalising Hair Oil is een haarolie die enkel uit natuurlijke ingrediënen is opgebouwd. Hierdoor kan de olie het haar voeden, zonder het te verzwaren. Als we de samenstelling scannen, vinden we bekende oliën, zoals kokosolie me beschermende werking, sesamolie die roos bestrijdt, Castorolie met haargroeiversnellende functies, rozemarijnolie die de hoofdhuid reinigt, en wortelzaadolie die het haar voedt. Naast natuurlijke oliën, bevat Khadi haarolie ook Hindoeïstische kruidenextracten , waaronder AmlaBhringrajBala en Brahmi.

De samenstelling is rijk aan natuurlijke stoffen – het is een combinatie van acht plantaardige extracten gemengd met zes natuurlijke haaroliën en vitamine E. We vinden hier geen siliconen, alcoholen, parabenen of conserveermiddelen. Khadi Vitalising Hair Oil laat perfect zien dat het mogelijk is om een natuurlijke cosmetic te maken zonder onnodige additieven die het haar kunnen beschadigen.

HOE BRENG JE VITALISING HAIR OIL AAN?

Je wordt niet gelimiteerd in de applicatie van Khadi Vitalising Hair Oil. Het is echter belangrijk om de fles te schudden voor gebruik . Verder wordt aangeraden om ongeveer 1 eetlepel van de olie te gebruiken om het te masseren in de hoofdhuid en het haar . Zo’n intensieve massage stimuleert de microcirculatie in de huid en helpt de olie nog dieper te werken. Khadi Vitalising Hair Oil moet ten minste 2 uur in het haar blijven zitten voor de wasbeurt, maar de beste resultaten worden bereikt als je het de hele nacht laat zitten. De laatste stap van de behandeling met Khadi Vitalising Hair Oil is het wassen van het haar.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, AROMA

Khadi Vitalising Hair Oil is redelijk vloeibaar en de consistentie lijkt niet op reguliere haaroliën. Het product is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel door het haar opgenomen. Het maakt het haar niet vettig. De kleur kan worden vergeleken met amber. Het moet worden gezegd dat het product door de hoge concentratie Hindoeïstische kruidenextracten de natuurlijke haarkleur kan verdonkeren . Deze veranderingen zijn echter niet drastisch. Ook heeft Khadi Vitalising Hair Oil een intense oriëntaalse geur .

Dit is een van de meest elegante Hindoeïstische olein die meestal komen in lelijke, plastic flessen. Khadi Vitalising Hair Oil heeft een glazen fles, die aan de ene kant het uiterlijk van het product verbetert, maar aan de andere kant niet zo praktisch is, omdat de verpakking gemakkelijk kan breken. De applicatie wordt vergemakkelijkt door een precieze druppelaar, die helaas wel de neiging heeft om verstopt te raken.

VOORDELEN:

diversiteit aan oliën en Hindoeïstische kruidenextracten, de fijne formule, kan worden aangebracht op haar en hoofdhuid, verschillende applicatiemethoden, passende prijs, bevat geen schadelijke stoffen.

DUIDELIJKE NADELEN:

kan haar donkerder maken, glazen fles die gemakkelijk breekt, onprettige geur van oriëntaalse kruiden, verstoppende applicator