MOROCCANOIL

Moroccanoil Treatment Original

Het merk Moroccanoil is trots op het feit dat zij degene waren die zijn begonnen met het toevoegen van Arganolie aan haarcosmetica. Inderdaad, tegenwoordig is deze Moroccanoil een van de meest waardevolle natuurlijke substanties. Natuurlijk kan het ook worden gevonden in Moroccan Treatment Original, een universele formule met hydraterende werking voor alle haartypen.

Laten we erachter komen hoe de winnaar van prestigieuze prijzen, Moroccan haarolie, in elkaar zit.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Versnelt droogtijd.
  • Versterkt het haar en geeft het een glans.
  • Beschermt tegen de hete lucht van bijvoorbeeld een föhn.
  • Beschermt tegen schadelijke factoren.
  • Controleert kroes en statisch haar.
  • Vergemakkelijkt stylen.

MOROCCANOIL HAIR OIL – SAMENSTELLING

Moroccanoil Treatment Original bevat twee actieve natuurlijke stoffen, namelijk Arganolie en lijnzaadolie. Deze olie heeft een diversiteit aan versterkende eiwitten, omega-3-vetzuren en vitaminen. Aan de andere kant bevat het siliconen die aan de oppervlakte van het haar werken en het haar kunnen overbelasten door de poriën van de strengen te blokkeren. Desondanks is dit een formule zonder parabenen, SLS/SLES enphthalaten. Morocconoil Treatment is dus redelijk duur, terwijl het in feite gewoon gemaakt is van Arganolie, een klein beetje lijnzaadolie en silicone. Voor deze prijs zouden we iets veel beters kunnen verwachten.

HOE BRENG JE MOROCCAN HAAROLIE AAN?

De producent raadt aan om 1-2 pompjes van de olie aan te brengen op gewassen, handdoekdroog haar, vanaf het midden van de lengte naar beneden . Als de olie is aangebracht, kun je beginnen met föhnen, stylen, of het op een natuurlijke manier laten drogen. Moroccanoil Treatment Original kan ook worden gebruikt als additief aan andere haarzorgproducten, zoals shampoo, een haarmasker of een conditioner. De beste werking wordt echter geleverd als het wordt gecombineerd met andere Moroccanoil-producten, waarvan de werking dan wordt versterkt.

Moroccanoil Treatment is niet geschikt om direct op de hoofdhuid aan te brengen dankzij de schadelijke silicone in de samenstelling. Je raadt het al, deze olie is dus niet te gebruiken voor Haaroliebehandeling. Ook kunnen we het niet aanbrengen op droog haar, omdat het het haar kan verzwaren en vettig maken. Hierdoor is de haarolie niet zo veelzijdig als de producent het laat lijken.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, AROMA

De cosmetica heeft een typisch olieachtige formule, en de kleur kan worden omschreven als goud. Als het gaat om de geur, deze is niet speciaal karakteristiek en blijft niet lang op het haar zitten na het föhnen. We kunnen de pomp, die apart bij de set geleverd wordt, gebruiken, wat de efficiëntie zeker verbetert. Desalniettemin is Moroccanoil Treatment niet geweldig efficiënt.

Moroccanoil Treatment Original kan zowel in een kleinere als een grotere capaciteit worden gekocht. Welke grootte je ook kiest, de olie komt altijd in een fles gemaakt van donker glas met een karakteristiek blauw ontwerp. Helaas is de verpakking een ander nadeel van het product, want als het eenmaal bedekt is met de olie, is het moeilijk om de zware fles in je handen te houden. Om die reden is het goed mogelijk dat de fles valt en breekt.

VOORDELEN:

beschermt haar, vergemakkelijkt het stylen, Arganolie in de samenstelling, vrij van parabenen

DUIDELIJKE NADELEN:

hoge prijs, glazen verpakking, silicone in de samenstelling, kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid en droog haar, mogelijk schadelijke werking, armoedige samenstelling met slechts één olie inbegrepen