L’OREAL MYTHIC OIL

Hair disciplining L’Oreal Mythic Oil Rich Oilc

Mythic Oil haaroliën zijn verkrijgbaar in drie versies: de Classic met bevochtigende werking, de Color Glow voor geverfd haar en de haartemmende Rich Oil. Deze laatste versie is de populairste van de set, omdat er wordt gezegd dat dit hét antwoord is voor specifieke haarproblemen bij alle vrouwen. L’Oreal Mythic Rich Oil is geïnspireerd door de natuurlijke zorgrituelen.

Kijk maar eens wat hieruit is voortgekomen.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Gaat kroeshaar tegen.
  • Vergemakkelijkt föhnen, kammen en stylen.
  • Biedt zachtheid en een gehydrateerd gevoel.
  • Geeft het haar een glans zonder het vettig te maken.
  • Levert intensieve zorg en voedt het haar van binnenuit.

MYTHIC OIL HAIR OIL – SAMENSTELLING

De twee meest belangrijke actieve ingrediënten van Rich Oil van L’Oreal Mythic Oil zijn intensief temmende oliën, namelijk rijstbloemolie en de luxueuze Arganolie die bescherming tegen hitte biedt. Mythic Rich Oil heeft zijn werking te danken aan deze twee stoffen. Naast deze natuurlijke oliën, bevat het product siliconen met een condifitonerende werking, die het haar in feite ook negatief kunnen beïnvloeden. De meest schadelijke stoffen zijn echter irriterende alcohol en conserveermiddelen waarvan L’Oreal Mythic Oil meer bevat dan van de natuurlijke oliën.

HOE BRENG JE MYTHIC HAIR OIL AAN?

L’Oreal Mythic Oil kan op twee manieren worden aangebracht , op nat of droog haar. Als je de olie gebruikt voor een intensieve werking, kun je 2 of 3 porties van de olie opwarmen in je handen en de cosmetica over de gehele lengte van je natte haar verdelen. Als het product ingetrokken is, kun je verder met het föhnen en stylen van je coupe. Als je een cosmetica nodig hebt om je coupe vast te zetten, kun je 1 portie van Mythic Rich Oil op droog haar aanbrengen en de strengen stylen om kroezend haar te voorkomen.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, GEUR

Deze olie is relatief lichter dan reguliere, pure oliën, waardoor het sneller wordt opgenomen door het haar en de huid. Verder is de olie kleurloos, en de zijden formule vergemakkelijkt het aanbrengen van het product in het haar. Ook waard om te noemen is de heerlijke geur van Mythic Rich Oil, vergelijkend met het aroma van bloeiende lentebloemen. De geur is intensief en blijft lang op het haar.

Eerst was Mythic Oil beschikbaar in een plastic fles. Hoewel de verandering in verpakkingen de serie een luxueuzer ontwerp heeft gegeven, hebben we hierdoor wel 25 ml product verloren. Daarnaast heeft dit verlies niet geleid tot een lagere prijs, en het glazen flesje is gemakkelijker te breken dan de plastic voorganger. Gelukkig is de vorm van de fles aangepast om prettig in de hand te liggen, een eigenschap die waardering verdient. De applicator is nog steeds een pomp.

VOORDELEN:

heerlijk aroma, interessante oliën in de samenstelling, vergemakkelijkt stylen, elegant ontwerp, een handige fles, lichte formule

DUIDELIJKE NADELEN:

irriterende alcoholen in de samenstelling, siliconen, slechts twee natuurlijke oliën, flesje gemaakt van zwaar glas, matige prijs, kan niet direct op de hoofdhuid worden aangebracht.