OJON RARE BLEND OIL

Three-phased Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

Vanaf de Kalahari woestijn in Afrika, door de regenwouden van Tahiti en eindigend in de afgelegen bossen van Centraal Amerika en verder. Dit is de reis die ons haar aflegt dankzij de drie fasen van Ojon Rare Blend Oil. De kracht van natuurlijke oliën uit verschillende delen van de wereld, erkend om hun helende eigenschappen, is nu verkrijgbaar in drie fasen: Amber, kristal en rood.

Laten we ontdekken of dit product meer te bieden heeft dan alleen deze levendige beschrijving.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Beschermt het haar tegen hoge temperaturen.
  • Transformeert uitgedroogd, beschadigd en dof haar.
  • Geeft glans, zachtheid en highlights.
  • Vergemakkelijkt stylen en ontklitten.
  • Verhelpt kroes en temt het haar.

OJON HAIR OIL – SAMENSTELLING

Rijke en veelzijdige haarbehandeling met natuurlijke oliën – het is Ojon Rare Blend Oil. Het bevat 15 natuurlijke oliën, waaronder Jojoba olie, Castor olie, palmolie, watermeloenzaadolie, Babassu olie, Kukui olie, Monoi olie(extract van Tahitaanse Gardenia geweekt in kokosolie), Marula olie encacaoboter . Daarnaast bevat het mengsel een paar essentiële oliën die niet alleen een heerlijk aroma geven, maar ook een positief effect kunnen hebben op de hoofdhuid.

Verder is het bovengenoemde mengsel gecombineerd met toegevoegde plantaardige extracten, Jasmine bloemenwax glycerine ensiliconen. De samenstelling bevat ook schadelijke alcohol, die gelukkig wegvalt in de formule vol met natuurlijke oliën en ingrediënten met een positieve werking.

HOE BRENG JE RARE BLEND HAIR OIL AAN?

Ojon Rare Blend Oil wordt op dezelfde manier als elk vergelijkbaar product aangebracht. Er is echter één verschil – de olie moet worden geschud voor gebruik om de drie fasen te combineren. Alleen deze gemengde regenboog van oliën kan worden aangebracht in het haar. Slechts één druppel van de olie, opgewarmd in de handen, kan worden aangebracht op vochtig haar om het te beschermen tijdens het stylen. Je kunt het product ook op droog haar aanbrengen (ook gedurende de dag) om een glans te geven aan de strengen.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, GEUR

Als je aan het product denkt, is de hemelse aroma van Ojon Rare Blend Oil het eerst wat in je opkomt. Dit is een van de drie oliën uit de serie. Een karakteristieke eigenschap is de formule met drie fasen die rood is aan de onderkant, kristal in het midden en amber aan de bovenkant. De olie heeft prachtige kleuren, en de fluweelachtige samenstelling is net zo geweldig. Het product is gemakkelijk te verspreiden over het haar en maakt het zacht, glad en glanzend.

Je hoeft niet veel van het product te gebruiken om het haar te bedekken. Slechts één drupel Rare Blend Oil Total Hair Therapy is genoeg om het proces uit te voeren, wat zeker bijdraagt aan de hoge efficiëntie . Helaas kan deze efficiëntie snel weer worden teruggebracht door het ontbreken van een applicator . De waarheid is dat Ojon haarolie gemakkelijk te verspillen is, omdat één tilt van het flesje zorgt voor een te grote hoeveelheid olie in de hand. Daarnaast is de glazen fles klein en glijdt het gemakkelijk uit de hand. Hoewel de verpakking er erg ongewoon uitziet, is het verre van functioneel.

VOORDELEN:

een paar plantaardige oliën en extracten, zeer prettige geur, fluweelachtige consistentie, hoge efficiëntie (als het goed wordt aangebracht), effectief, verschillende aanbrengmethodes

DUIDELIJKE NADELEN:

hoge prijs, siliconen en alcoholen in de samenstelling, glazen verpakking, ontbreken van een applicator, kan niet op de hoofdhuid worden aangebracht