REDKEN DIAMOND OIL


Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Hair Oil

Een van de meest luxueuze haaroliën zijn die van Redken’s Diamond Oil lijn. Deze cosmetica zijn gemaakt met de beste natuurlijke voedende substanties als hoofdingrediënten. Hun werking is versterkt dankzij de beste technologie. Betekent de hoge prijs van Redken Diamond Oil dat de producten maximaal effectief zijn en kunnen verbazen met hun eigenschappen?

Tijd om erachter te komen!

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Vergladt, geeft gladheid en geeft het haar een nieuwe glans.
  • Versterkt het haar van de binnen- en de buitenkant.
  • Vergemakkelijkt het stylen.
  • Beschermt tegen de negatieve effecten van het stylen.

DIAMOND OIL – SAMENSTELLING

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine bevat het siliconenloze Shine Strong Complex – een formule die de glans van het haar versterkt. Het is een mengsel van een paar waardevolle oliën, waarvan de actieve werking wordt geleverd door korianderolie en abrikozenolie . Op de officiële website van de cosmetica noemt de producent ook Camelina olie, maar deze is lastig terug te vinden in de samenstelling. In plaats daarvan vinden we zonnebloemolie en drie andere stoffen die de werking van het product versterken. Deze additieven zijn niet schadelijk voor het haar. Om die reden kan de gouden versie van Redken Diamond Oil worden gezien als een redelijk interessant product, ondanks het feit dat de samenstelling redelijk armoedig lijkt. Je zou zeker een exotischer en waardevoller product kunnen verwachten als je kijkt naar de prijs van de olie.

HOE BRENG JE DIAMOND HAIR OIL AAN?

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine haarolie kan worden gebruikt op verschillende manieren. Aan het begin van de gebruiksmethode kunnen we lezen dat:

  • 2-3 druppels van de olie moeten worden aangebracht vanaf het midden van de haarlengtes naar beneden,
  • minder betekent meer (je kunt altijd later nog een paar druppels olie toevoegen als je dat wilt),
  • het is goed om de olie eerst op te warmen in je handen voordat je het in het haar masseert.

Golden Diamond Oil kan op zes manieren worden aangebracht , maar de creatieve gebruikers zullen waarschijnlijk nog meer andere manieren vinden. Het product kan op de hoofdhuid en het haar worden aangebracht, 2-3 minuten voor de wasbeurt of na het wassen en afdrogen, voor het stylen. Redken Diamond Oil kan worden gebruikt voor een haaroliebehandeling gedurende de nacht; de olie kan overdag worden aangebracht op de droge hoofdhuid of het haar, en ook als een toevoeging aan haarmaskers of conditioners. De verschillende manieren van gebruik zijn zeker een voordeel van Redken Diamond Oil Shatterproof Shine.

VERPAKKING, CONSISTENTIE, GEUR

Helaas verrast het product niet veel met haar formule. Gelukkig is de geur van de olie fris , lichtelijk vergelijkbaar met een medische kruidenmix. De aroma is erg sterk, wat sommige mensen misschien niet fijn vinden. Ook blijft de geur lang in het haar zitten. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine is een reguliere haarolie met een gemiddelde dichtheid, helder en met een redelijk efficiënte formule. Te veel van het product kan het haar verzwaren en de hoofdhuid sneller vettig maken dan normaal.

De haarolie is een van de mooiste cosmeticaproducten. De stevige en zeer elegante fles zal je verrassen; de precieze druppelaar maakt het aanbrengen gemakkelijker. Zo’n dispenser zorgt voor gemakkelijke dosering van de juiste hoeveelheid olie, en maakt Redken Diamond Oil een redelijk efficiënt verzorgingsproduct. Helaas is de fles gemaakt van glas, waardoor het gemakkelijk kan breken als het van een hoogte valt.

VOORDELEN:

een handige druppelaar, slim ontwerp, efficiëntie, langdurige geur, diversiteit in aanbrengmethodes, geschikt voor de hoofdhuid

DUIDELIJKE NADELEN:

armoedige samenstelling, oppervlakkige werking, kan het haar overbelasten, fles gemaakt van zwaar glas, veel voorkomende oliën in de samenstelling